QENDRIM KRASNIQI (Allfinanz Deutsche Vermögensberatung)- Ekspert i specializuar për sigurime të ndryshme dhe këshilltar financiar për kredi pranë bankave në financimin e blerjes së shtëpive, banesave, pronave dhe patundëshmërive në Gjermani. Mos hezitoni, kontaktoni, ADV ka zgjidhjen për Ju!

www.allfinanz.ag/qendrim.krasniqi/ueber-uns.html