NDIHMA DHE SOLIDARITETI I MËRGATËS SHQIPTARE

Albnor Qerimi, pronar i Firmës “ALL IN 1 Umzug Service” në Düren, së bashku me punëtorët e tij, ndihmon popullatën gjermane pas vërshimeve të fundit nga shiu. Ata pa hezitim po ndihmojnë njerëzit në nevojë dhe thekson se: Në vitin 1999 Gjermania nuk na la të vetmuar. Sot jemi ne ata që i ofrojmë ndihmë me zemër ? ….

Kosova është me ju❤ ?? ❤ ?? ❤

1999 ließ half Deutschland dem Kosovo!

Heute sind wir an der Reihe…❤ ?? ❤ ?? ❤