Në Mannheim të Gjermanisë nën udhëheqjen e Shoqatës “Dardania Mannheim” drejtuar nga kryetari i saj shumë i suksesshëm, z. Naser Hoxhaj, njëherësh edhe trashëgimtar i Odës së Kuvendit të Junikut, u bë promovimi i 3 librave: “Vergiss Nimals-Mos harro kurrë”, autor Prof.dr. Nusret Pllana , ish i burgosu politik dhe pjesëmarrës në luftë1998-1999…, “Në gojën e gjarpnit”, autor Tefik Ramadani, ish i burgosur politik dhe, ” Mit doppeladler in Ruhrppott-Me shqiponjën dy krenare në rajonin e lumit Rur”të Driton Gashi, pedagog shkolle dhe këshilltar pedagogjik. Naser Hoxhaj, hapi tubimin, përshëndeti pjesëmarrësit dhe autorët e librave.

Ishte një promovim libri nga më të mirët në çdo pikëpamja.

Unë Xh.Leci fola rreth librin të z.Tefik Ramadani. Edhenjëherë urime autorëve, mirënjohje organizatorëve dhe pjesëmarrësve.

Me konsideratë të lartë, Xhafer Leci