Gjatë vizitës në Kompaninë “WOLF Werbetechnik” në Schlüchtern (Fulda), pronar afaristi i suksesshëm shqiptar në Gjermani, z. Ukë Blakaj, së bashku me menagjerin Dominor Balaj, publicisti Argjend Hasani vizitoi ambientet e reja të studios së dizajnit grafik dhe reklamave moderne e cila së shpejti do të hapet edhe zyrtarisht.