Ludwishafen – 07.10.2022

Hapet Zyra Rajonale e Sigurimeve Bezirksdirektion Vehap Zuka-“Die Continentale” në Ludwigshafen.

Në këtë hapje moren pjesë një numër i madh i bashkatdhetarëve tanë si dhe të komuniteteve tjera. Te pranishëm ishin edhe shumë zyrtarë të lartë të kompanisë “Continental Versicherungsverbund”.

Në fund u dha një koktej rasti dhe ku u shkembyen biseda të shumta.

Shumë suksese në të ardhmen!

(Burimi: Naser Hoxhaj-facebook)