HAPET SHKOLLA SHQIPE NË OFFENBACH

Sot më 24.02.2021 në Offenbach filloi mësimi në gjuhën shqipe.
Ishte një ditë e veçantë për nxënësIt dhe prindërit e kësaj rrethine.
Bashkë me prindërit, prezent shin edhe përfaqësuesit e konzulatës së Republikës së Kosovës, znj.Fatmire Musliu dhe z.Fidan Ibrahimi!
Për prindërit  dhe nxënësit, u organizua një koktej rasti.
Prindërit u zotuan se do të angazhohen maksimalisht për funksionimin e shkollës shqipe.