Foto: Z. Matthias Hirschbolz Drejtori Rajonal, z. Tahir Shabani Kryetari i Parë "Yjet e Kosovës" e.V dhe z. Helge Siewert Shef i Qendrës Financiar- Emmendingen

ansambeistët dhe kryebashkiaku i Emmendingen-it,
z.Stefan Schlatterer, urime të tilla shoqata mori edhe nga parlamentarët e Bundestagut, dhe Landit të Baden Würtenbergut, por edhe nga këshilltari i Landit z. Hano Hurth.
Po ashtu edhe nga Kryqi i Kuq dhe Caritasi, por edhe nga shumë miq gjerman të shoqatës.

Po ashtu vlenë të potencohet një aksion i Sparkasse Nördlicher Breisgau në Emmendingen dhe Freiburg. 
Me moton “Jemi pran Jush, në kohë Corone”

Me këtë rast Shoqata “Yjet e Kosovës” mori pjesë në mesin e 500 shoqatave, ku u përzgjodhen 100 prej tyre, u shpërblyen me nga 1000€.
E në mesin e tyre ishte edhe kjo shoqatë, duke iu falënderuar anëtarëve dhe miqëve të shoqatës me 1.023 Likes, dhe kryesisë së shoqatës, në mënyrë të veçantë kryetarës së dytë dhe koreografës Albana Halilaj.

Foto: Z. Matthias Hirschbolz Drejtori Rajonal, z. Tahir Shabani Kryetari i Parë
“Yjet e Kosovës” e.V dhe z. Helge Siewert Shef i Qendrës Financiar- Emmendingen