UNIONI I BIZNESEVE SHQIPTARE-GJERMANE, VIZITON DISA BIZNESE SHQIPTARE NË GJERMANI

Nazmi Viqa, kryetar i Unionit të Bizneseve Shqiptare -Gjermane, së bashku me një delegacion të UB-së, kanë vizituar Kompaninë “Wolf Bauunternehmung” pronar Ukë Blakaj; Kompaninë “KRONI GmbH, pronar Ilmi Mustafa, dhe Kompaninë “Kelmendi”, pronar Ismet Kelmendi. Gjatë kësaj vizite, z.Nazmi Viqa, u informua për së afërmi me sukseset e kompanive në fjalë dhe u shkëmbyen biseda për planet e mëtutjeshme në afarzëm.

image/jpeg
image/jpeg
image/jpeg
image/jpeg